Οι ξηρές τροφές για κατοικίδια, ασχέτως την τιμή και την μάρκα τους, αποτελούνται δυστυχώς από απομεινάρια σφαγείων, κουφάρια διάφορων ζώων, τσόφλια, στάχτη και πολλά άλλα άγνωστα δυσάρεστα ''υλικά'', τα οποία επιβαρύνουν τον οργανισμό του σκύλου, προκαλώντας πολλές και διάφορες παθήσεις και δίνοντας του τη διάρκεια ζωής των 12 ετών...... ενώ τα αδέσποτα που ΔΕΝ τρώνε κροκέτα ζούνε τουλάχιστον 17 χρόνια
Η διατροφή τύπου B.A.R.F. αλλάζει αυτά τα δεδομένα και δίνει στον σκύλο υγειά στο μέγιστο δυνατό χωρίς παθήσεις....
Μην πληρώνετε για ανέλεγκτες άγνωστου προέλευσης κροκέτες ονομαζόμενες τροφές και ποσό μάλλον μην ταΐζεται με αυτό κανένα πλάσμα,,έκτος αν είναι πτωματοφαγο...
Σας προσφέρουμε έτοιμα ημερήσια γεύματα από φρέσκα αλεσμένα κοτόπουλα, γιαούρτι, λαχανικά, έλαια, αυγό... στην τιμή μιας πολύς φθηνής κροκέτας
ένα δώρο απο το οποίο επωφελείστε εσείς ο σκύλος άλλα και τσέπη σας!!!

Γιατί πρέπει να δίνουμε ωμή τροφή. Τι λένε οι κτηνίατροι.Αλήθειες που σοκάρουν… Στο site www.petcorner.gr ξένοι κτηνίατροι μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας και εξηγούν γιατί τίθενται υπέρ της δίαιτας με ωμές τροφές… Εμείς δεν κάνουμε τίποτε άλλο παρά να αναπαράγουμε τις απόψεις τους:

Dr. Charles E Loops, DVM

«Η καλύτερη δίαιτα είναι η δίαιτα με ωμές τροφές.»


Christina Chambreau, DVM

Το κρέας πρέπει να είναι ωμό. Το μαγείρεμα καταστρέφει τα ένζυμα και αλλοιώνει τις πρωτεΐνες καθιστώντας τες λιγότερο εύπεπτες για σκύλους και γάτες.»


Dr Susan Krakauer, DVM

«Παρά την εξημέρωση των κυνοειδών και αιλουροειδών και παρά το γεγονός ότι το τσιουάουα δε μοιάζει με λύκο, η αλήθεια είναι ότι δεν αλλάξαμε τα γαστρεντερικά τους συστήματα. Οι γάτες και οι σκύλοι είναι σαρκοφάγα, σχεδιασμένα να τρώνε κρέας, κόκαλα και τα εντόσθια της λείας τους.»

Nick Thompson BSc.(Hons), BVM&S, VetMFHom, MRCVS

«Οι σκύλοι πρέπει να τρώνε ωμά φαγητά, δηλαδή ωμό κρέας, λαχανικά και φρούτα. Αν προορίζονταν να τρώνε επεξεργασμένη, στερεά τροφή, θα είχαν εξελιχτεί να έχουν ανοιχτήρια κονσέρβας αντί για γαμψά νύχια.»
Dr. Tom Lonsdale, DVM

«Τα κόκαλα με κρέας(RMB) προάγουν την υγεία. Τα αγριόσκυλα της Αυστραλίας (ντίνγκο) και οι άγριες γάτες κρατιούνται υγιή τρώγοντας ολόκληρα κουφάρια. Όσο πιο κοντά έρθεις στο ιδανικό για γάτες και σκύλους τόσο το καλύτερο.»


William Pollak, DVM

«Η υγεία είναι το αναπόφευκτο υποπροϊόν των ωμών τροφών για τα κατοικίδιά μας.»Christina Chambreau, DVM

«Οι γάτες και οι σκύλοι χρειάζονται το ωμό κρέας για να είναι πραγματικά υγιείς και ακόμα και οι καλύτερες επεξεργασμένες τροφές μαγειρεύουν τα καλά συστατικά τους και οι περισσότερες διαθέσιμες εμπορικές τροφές, ακόμα και οι ακριβές, χρησιμοποιούν τα φτηνότερα συστατικά (αυτό σημαίνει τα νεκρά, άρρωστα και αποσυνθεμένα κρέατα και υποπροϊόντα).»

Dr. Ian Billinghurst, DVM, Give Your Dog A Bone, pg. 135

«Φυσικά τα ωμά κοτόπουλα μεταφέρουν βακτήρια, όπως η σαλμονέλα. Αυτά δεν έχουν καμία συνέπεια για έναν υγιή σκύλο.»Kymythy Schultze, CCN, AHINatural Nutrition for Dogs & Cats, The Ultimate Diet, pg. 15

«Σαλμονέλα έχει βρεθεί ακόμα και σε δείγματα εμπορικών τροφών και λιχουδιών για κατοικίδια. Τα βακτήρια δεν είναι πρόβλημα για ένα κατοικίδιο με γερό ανοσοποιητικό σύστημα και ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύεται με το να τρώει κατάλληλες για το είδος του ωμές τροφές.»


Dr. Donald Strombeck, Phd, DVM

«Αν η σαλμονέλα είναι πραγματικά ένα πρόβλημα, τότε πρέπει να είμαστε εξίσου ανήσυχοι και σχετικά με τις επεξεργασμένες τροφές για κατοικίδια. Σαλμονέλα έχει βρεθεί μέσα σε εμπορικές τροφές κατοικίδιων, κάτι που ποτέ το κοινό δε μαθαίνει.»
Dr. Tom Lonsdale, DVM, Raw Meaty Bones, p. 291

«Όσο μεγαλώνει η βιομηχανία φυσικών τροφών για κατοικίδια, τόσο η τεχνητή βιομηχανία, μαζί με τα επιζήμια αποτελέσματά της, πρέπει να απαρνούνται. Όχι άλλο κονσερβοποιημένο "γιαχνί", όχι άλλο κροτάλισμα ξηράς τροφής. Αντίθετα, ήχος της φύσης, όπως το τραγάνισμα ωμών κόκαλων με κρέας(RMB).»


ΠΛΗΡΗΣ ΩΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (BARF) 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ!!!
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΛ 6982299424
 

BARF ΩΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger